Bruiloft"Jullie bruiloft is een bijzondere dag vol emotie, liefde, sfeer en gezelligheid."

Vaak gaat er op zo'n dag ook veel langs je heen; momenten die je niet heel bewust meemaakt. Daarom is het zo belangrijk om mooie foto's te laten maken. Dan kunnen jullie achteraf het, zo vaak als je wilt, herbeleven en met anderen delen.

Als fotograaf ben ik onopvallend aanwezig, maar ik zorg er uiteraard wel voor dat alles en iedereen er goed op staat. Ik probeer mijzelf 'onzichtbaar' te maken. Jullie hebben nauwelijks door dat ik voortdurend rondloop en alles vastleg. Dit geeft een spontaan, niet geposeerd, resultaat. En toch worden alle belangrijke momenten vastgelegd. Jullie genieten, ik registreer dat in beeld. Ik kijk met oog voor detail naar jullie trouwdag. Samen vormen al deze foto's een onvergetelijke indruk van jullie bruiloft.
Gedurende de dag (en desgewenst ook 's avonds) maak ik een uitgebreid, sfeervol en gedetailleerd beeldverslag. Ik ben beschikbaar op locaties in heel Nederland en eventueel ook in het buitenland. Uiteraard worden alle officiële momenten vastgelegd. Maar daarnaast worden ook veel foto's gemaakt van die je niet standaard in andere albums aantreft. Kijk vooral ook in mijn portfolio.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal uren dat ik fotografeer (basispakket is € 895,00 o.b.v. 8 uur fotografie, foto's op dvd). Tijdens een intakegesprek inventariseer ik graag jullie wensen zodat ik geheel vrijblijvend een offerte op maak kan leveren. Neem gerust
contact op.