Fotografieworkshop ’FotoGraaG’

Een relaxte strandvakantie met je geliefde, een dagje naar het pretpark met de kinderen of een familieweekend in de bossen.
Vanzelfsprekend gaat je fototoestel mee en ben je druk met 'kiekjes' schieten.

Eenmaal thuis, bij het terugzien van de foto's, heb je toch het idee dat je iets mist. Je hebt net niet vastgelegd wat je in gedachten had. Je bent op zoek naar het 'WOUW-effect'.

Tijdens de fotografieworkshop 'FotoGraaG' leer ik jou in 1 dag hoe je met je camera kunt omgaan, de basis én de kneepjes van het vak.

Je leert om foto's te maken zoals jij in gedachten hebt. Jij bepaalt, jij maakt de foto; je camera is enkel jouw gereedschap.

De workshop ‘FotoGraaG’ vindt vooral buiten plaats. In de praktijk leer je omgaan met je eigen camera, welke mogelijkheden biedt het? Hoe houd je hem vast? Hoe fotografeer je vanuit een natuurlijke houding?
Uiteraard is deze workshop gefocust op praktische tips: waar plaats je het onderwerp in de foto, hoe krijg je een onscherpe achtergrond, wat is de basis voor een goede foto?

De opbouw van deze workshop bestaat uit 2 delen: een workshopdag en een paar weken later een reviewavond.
Aan de keukentafel behandelen we wat theorie, onder het genot van een kop koffie. Maar we zijn hoofdzakelijk buiten, in de natuur, om heel veel te fotograferen.

Tijdens de reviewavond bewonderen we elkaars resultaten en geef ik feedback en tips op maat. Na deze workshop fotografeer jij voortaan met het 'wouw-effect' en heb je veel meer plezier van het resultaat van jouw foto's.Iedereen kan fotograferen!
Stacks Image 1552


Wanneer?
• Data volgt snel…..

Hoe laat?
• 10 uur tot 16 uur (inclusief lunch),
reviewavond 19 uur tot 21 uur

Waar?
• Rotterdam-Nesselande

Wat heb je nodig?
• Een fotocamera

Wat kost het?
• €99,- inclusief btw per persoon


(Maximaal 8 deelnemers)